Bobex.be

De integratie tussen Tessa en Bobex.be biedt bedrijven in België een gestroomlijnde oplossing voor het verwerken van offerteaanvragen. Wanneer een offerte wordt aangevraagd via Bobex.be, wordt automatisch een offertebasis aangemaakt in Tessa. Dit stelt bedrijven in staat om efficiënt offertes op te stellen en het projectbeheer te verbeteren. Na goedkeuring door de klant worden projecten, planningen, facturering en werkbonnen automatisch gekoppeld, waardoor het proces van offerteaanvraag tot projectuitvoering naadloos verloopt. Deze geautomatiseerde koppeling bespaart tijd, verhoogt de nauwkeurigheid en verbetert de algehele efficiëntie van het bedrijf.

Verbeterde controle

Door klantgegevens, projectinformatie en urenregistratie te centraliseren, behoudt u een volledig overzicht van uw activiteiten. Dit helpt bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en het verbeteren van de controle over uw projecten en financiën.

Real-time inzichten

Met deze koppeling heeft u altijd up-to-date informatie over uw projecten en financiën. Dit stelt u in staat om sneller beslissingen te nemen en uw bedrijfsprestaties nauwkeurig te volgen.

Efficiëntie

Door de integratie tussen Tessa en Exact Online kunt u gegevens naadloos synchroniseren, waardoor handmatige invoer en dubbele invoer worden geëlimineerd. Dit bespaart tijd en vermindert fouten.