Kies uit een scala aan krachtige modules voor jouw specifieke behoeften!

Ik weet dat elk bedrijf uniek is en daarom bevat ik een uitgebreide reeks modules om aan al je eisen te voldoen. Het beste van alles? Je betaalt alleen voor de modules die je daadwerkelijk gebruikt. Geen overbodige kosten, maximale flexibiliteit.

Kies de modules die passen bij jouw bedrijf en behaal optimale resultaten. Bij Tessa staan flexibiliteit en maatwerk centraal. Ontdek wat onze modules voor jou kunnen betekenen en optimaliseer je bedrijfsprocessen vandaag nog!

Offertes

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn offertemodule. Deze krachtige software is jouw geheime wapen voor het snel en professioneel opstellen van overtuigende offertes. Hier ontdek je waarom mijn offertemodule onmisbaar is voor het succes van jouw bedrijf.

Projecten

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn projectenmodule. Deze krachtige software is jouw geheime wapen voor het naadloos plannen, volgen en voltooien van projecten, terwijl je inzicht hebt in cruciale statistieken en financiële aspecten. Ontdek hier waarom mijn projectenmodule een onmisbare tool is voor jouw zakelijke succes.

Planning

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn planningsmodule. Deze krachtige software is jouw geheime wapen voor het snel en professioneel beheren van taken, afspraken en projecten. Ontdek hier waarom mijn planningsmodule een onmisbare tool is voor jouw zakelijke succes.

Uren en Verlof Registratie

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn urenregistratie en verlofmodule. Deze krachtige software is jouw geheime wapen voor het moeiteloos registreren van uren die direct klaar zijn voor salarisverwerking en die op projectbasis worden bijgehouden. Ontdek hier waarom mijn urenregistratie en verlofmodule onmisbaar zijn voor jouw zakelijke succes.

Werkbonnen

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn werkbonnen. Deze krachtige software is jouw geheime wapen voor efficiënt werkorderbeheer en digitale verwerking. Hier is waarom mijn werkbonnen onmisbaar zijn voor jouw zakelijke succes.

Facturatie

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn facturenmodule. Deze krachtige software is jouw geheime wapen voor het snel en professioneel genereren van nauwkeurige facturen en het eenvoudig beheren van betalingen. Ontdek hier waarom mijn facturenmodule een onmisbare tool is voor jouw zakelijke succes.

Statistieken

Wil je data-gestuurde beslissingen nemen en diepgaande inzichten krijgen in de prestaties van je bedrijf? Mijn statistiekenmodule is jouw oplossing voor geavanceerde data-analyse en rapportagemogelijkheden. Ontdek hier waarom mijn statistiekenmodule onmisbaar is voor het optimaliseren van je bedrijfsresultaten.

Nacalculatie

Wil je moeiteloos en efficiënt nacalculaties uitvoeren om de financiën van je projecten te beheren en de winstgevendheid te verbeteren? Mijn nacalculatiemodule biedt geavanceerde software met krachtige tools voor gedetailleerde kostenanalyses en financiële inzichten om toekomstige projecten te stroomlijnen. Ontdek hier waarom mijn nacalculatiemodule onmisbaar is voor het behalen van financieel succes.

Actielijst

Wil je je werkprocessen optimaliseren door taken efficiënt te organiseren en te beheren? Mijn actielijstenmodule is jouw digitale commandocentrum voor taakbeheer, waarmee je eenvoudiger kunt werken en projecten kunt stroomlijnen. Met mijn geavanceerde software kun je moeiteloos actielijsten maken, taken toewijzen en de voortgang volgen, wat leidt tot beter taakbeheer en verhoogde productiviteit.

Nieuws

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn interne nieuwsmodule. Deze is jouw krachtige tool om medewerkers op de hoogte te houden van belangrijke bedrijfsinformatie en updates. Hier is waarom mijn interne nieuwsmodule onmisbaar is voor effectieve interne communicatie.

Toolboxen

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn toolboxen. Dit zijn onmisbare hulpmiddelen voor bedrijven en ondernemers die streven naar effectieve opleidings- en certificeringsprogramma’s. Hier is waarom mijn toolboxen jouw organisatie kunnen helpen bij het verbeteren van de training en certificering van medewerkers.

Inkoopbonnen

Wil je je inkoopprocessen stroomlijnen en kosten efficiënt beheren? Mijn inkoopbonnenmodule is een onmisbaar hulpmiddel voor bedrijven die een effectieve inkoopworkflow en nauwkeurige financiële rapportage nastreven. Dankzij mijn geavanceerde software kun je moeiteloos inkoopbonnen aanmaken, goedkeuren en beheren, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van je uitgaven en gedetailleerde financiële rapporten kunt genereren.

Rapporten

Wil je moeiteloos en efficiënt rapportages opstellen op klantlocaties? Mijn rapportenmodule biedt geavanceerde software met intuïtieve tools voor het verzamelen en presenteren van gegevens. Ontdek hier waarom mijn rapportenmodule onmisbaar is voor het verbeteren van de klantenservice en het leveren van directe inzichten.

Aanvragen

Wil je je klanten de mogelijkheid bieden om moeiteloos offerteaanvragen in te dienen via een gebruiksvriendelijk formulier op je website? Mijn aanvragenmodule is speciaal ontworpen om bedrijven te helpen bij het creëren van een naadloze ervaring voor klanten die op zoek zijn naar prijsopgaven. Dit resulteert in verbeterde klanttevredenheid en een gestroomlijnd offertebeheerproces.

Mandagenregister

Ik wil je graag vertellen over de geweldige mogelijkheden van mijn mandagenregister. Deze krachtige software is jouw geheime wapen voor het moeiteloos bijhouden van werkuren en projecttijd, waardoor je beter inzicht krijgt in de prestaties van je projecten. Ontdek hier waarom mijn mandagenregister een onmisbaar instrument is voor jouw zakelijke succes.

Wachtwoordenkluis

Wil je alle wachtwoorden van jouw bedrijf veilig en georganiseerd beheren? Mijn wachtwoordenkluis is de ideale oplossing voor het beheer van wachtwoorden en vertrouwelijke toegangsgegevens. Dankzij mijn geavanceerde software kun je al je wachtwoorden op één centrale locatie veilig opslaan, beheren en beschermen. Dit resulteert in een verbeterde beveiliging en gemakkelijk toegangsbeheer, zodat je digitale identiteit veilig blijft.