Exact Globe+

De koppeling tussen Tessa en Exact Globe+ biedt bedrijven een geïntegreerde oplossing voor het beheren van klantgegevens, projectinformatie, urenregistratie en facturering. Door deze naadloze uitwisseling kunnen organisaties efficiënter werken en het risico op fouten verminderen, omdat handmatige gegevensinvoer wordt geëlimineerd. In Tessa worden alle andere aspecten van het proces afgehandeld, waaronder planning, offertes, werkbonnen en verdere urenregistratie. Deze geïntegreerde aanpak stelt gebruikers in staat om hun projecten en financiën effectief te beheren, terwijl ze profiteren van de robuuste functies van zowel Tessa als Exact Globe+.

Verbeterde besluitvorming

Met real-time toegang tot gedeelde gegevens kunnen bedrijven beter geïnformeerde beslissingen nemen. Managers hebben een vollediger beeld van klantprojecten, kosten en factureringsstatussen, waardoor ze snel kunnen reageren op veranderingen en proactief kunnen plannen voor toekomstige activiteiten.

Gegevensnauwkeurigheid

De naadloze uitwisseling van gegevens tussen Tessa en Exact Globe+ zorgt ervoor dat alle informatie consistent en up-to-date blijft in beide systemen. Dit vermindert verwarring en fouten als gevolg van inconsistente gegevens, waardoor bedrijven kunnen vertrouwen op de nauwkeurigheid van hun gegevens.

Efficiëntieverbetering

Door de koppeling tussen Tessa en Exact Globe+ worden klantgegevens, projectinformatie, urenregistratie en facturering automatisch gesynchroniseerd, waardoor handmatige invoer wordt geëlimineerd. Dit bespaart tijd en vermindert het risico op fouten, waardoor bedrijven hun operationele efficiëntie kunnen verbeteren.