Exact Online

Ontdek de naadloze integratie tussen Tessa en Exact Online, waarmee u een geavanceerd systeem voor projectbeheer kunt combineren met krachtige financiële software. Deze koppeling stelt u in staat om moeiteloos klantgegevens, projectinformatie en gewerkte uren uit te wisselen tussen beide platforms. Terwijl Tessa zich richt op het plannen van projecten, het opstellen van offertes, het beheren van werkbonnen en het bijhouden van urenregistratie, zorgt Exact Online voor de synchronisatie van belangrijke financiële gegevens, zoals facturering, boekhouding en rapportage. Door deze geïntegreerde aanpak kunt u uw bedrijfsprocessen optimaliseren, tijd besparen en fouten minimaliseren, terwijl u een compleet overzicht behoudt van uw projecten en financiën. Vertrouw op de kracht van deze samenwerking om uw bedrijfsprestaties te verbeteren en uw operationele efficiëntie te maximaliseren.

Verbeterde controle

Door klantgegevens, projectinformatie en urenregistratie te centraliseren, behoudt u een volledig overzicht van uw activiteiten. Dit helpt bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en het verbeteren van de controle over uw projecten en financiën.

Real-time inzichten

Met deze koppeling heeft u altijd up-to-date informatie over uw projecten en financiën. Dit stelt u in staat om sneller beslissingen te nemen en uw bedrijfsprestaties nauwkeurig te volgen.

Efficiëntie

Door de integratie tussen Tessa en Exact Online kunt u gegevens naadloos synchroniseren, waardoor handmatige invoer en dubbele invoer worden geëlimineerd. Dit bespaart tijd en vermindert fouten.